Belettering

Laat uw bedrijf opvallen door het beletteren van uw auto, bus of ramen.

Autobelettering

Uw auto of bus komt op vele locaties. Autobelettering is daardoor een belangrijk en veel gebruikte manier om op te vallen.

Autobelettering kan op verschillende manieren de aandacht trekken. U kunt uw bedrijfsnaam kenbaar maken simpel door het plaatsen van uw logo en website. Wilt u echt opvallen dan kan de auto voorzien worden van een uitgebreide belettering met grote logo’s, teksten en zelfs foto’s.

Een totaal nieuwe uistraling krijgt uw auto wanneer u gebruikt maakt van een carwrap waarbij wij de auto volledig inpakken en uw auto een rijdende campagne wordt.

Raambelettering

Om uw bedrijf duidelijk herkenbaar te maken vanaf de straat kunt u ervoor kiezen gebruik te maken van raambelettering. Aan de hand van uw wensen en opdruk wordt er gekeken wat voor u de beste toepassing is.

Zo kunt u uw ramen voorzien van uw logo in meerdere kleuren. En wilt u meteen een beetje privacy creëren dan kunt u er voor kiezen om uw ramen te voorzien van een Dusted Glas folie. Deze folie heeft een zandstraal effect, voorkomt doorkijk en is te snijden naar bijna elke decoratie.

Een andere optie om de inkijk te beperken is One-Way Vision folie. Deze folie bestaat uit kleine gaatjes waardoor het niet mogelijk is van buiten naar binnen te kijken, maar wel van binnen naar buiten. De One-Way vision folie is te beprinten in full colour. Wilt u geen reclame op de ramen maar wel de zon buiten houden dan kunnen wij een zonwerende folie aanbrengen in verschillende tinten.

Folie

Voor alle beletteringen gebruiken wij een goede kwaliteit folie waardoor uw reclame voor langere tijd mee gaat. De folies hebben een goede hechting en verkleuren niet. Ze zijn te bestellen in veel verschillende kleuren. Er is keuze uit glans of mat, metalic kleuren en goud of zilver.

Vraag offerte aan