Borden

Van parkeerbordjes en bewegwijzering tot XXL borden op sportvelden of in de bouw. In diverse materialen kunt u bij ons uw borden bestellen. Allemaal voorzien van een full colour print. Voor elke toepassing wordt er gekeken welke materiaalsoort het beste geschikt is. Hieronder lichten we een paar van deze materialen toe.

Volkern borden

Volkern platen zijn uitermate geschikt voor langdurig buitengebruik. Het is een harde witte plaat met een zwarte/bruine kern. De plaat heeft een hoge vocht- en weersbestendigheid, is kleurecht en UV-bestendig. Doordat de platen ook beschikken over een slag- en stootvaste eigenschap en krasbestendig zijn, worden ze veel gebruikt langs sportvelden en als gevelborden. Een veelgebruikte naam voor Volkern is Trespa.

Aluminium Sandwichpaneel

Aluminium sandwichpanelen hebben een zwarte Polyethyleen kern en zijn voorzien van een aluminium toplaag met speciale coating die in meerdere kleuren te bestellen is. Ze hebben een zeer goede weersbestendigheid en kleurvastheid en kunnen daarom voor elke toepassing gebruikt worden. Op dit moment is het materiaal erg populair als fotoproduct.

PVC Schuimplaat

Schuimplaat is een lichtgewicht variant van gewoon PVC. De platen zijn goed te bewerken en kunnen in vorm gefreesd worden. Hierdoor is de plaat ideaal voor het gebruik in displays, winkelsigning en (standen)bouw. Doordat het materiaal UV-gestabiliseerd is kan het ook prima voor buitentoepassingen. Voor langere tijd wordt aangeraden een niet te dunne plaatdikte te gebruiken om vervorming te voorkomen. PVC Schuimplaat wordt ook wel Forex genoemd.

Acrylaat PMMA

Deze gegoten kunststof is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Glashelder of gekleurd, in hoogglans of gesatineerd. Acrylaat is stootvast, heeft een laag gewicht en is licht- en weersbestendig. Het is goed te bewerken en in vorm te frezen. Hierdoor wordt het materiaal veelal gebruikt voor lichtreclames en gevelsigning.

Vraag offerte aan