Wanddecoratie

Full colour wandbekleding (Airtex)

Met Airtex wandbekleding is het mogelijk om uw kantoor, entree of vergaderruimte een heel andere sfeer te geven. Airtex fotobehang is een mat polyesterdoek dat we full colour kunnen bedrukken met uw foto. De print monteren we naadloos op uw wand. Deze is krasvast en waterafstotend. Hierdoor is de print makkelijk schoon te houden. Doordat het UV-lichtbestendig is kan de print voor lange tijd blijven zitten. Maar mocht u toch voor een andere print kiezen is deze makkelijk weer te verwijderen.

Freesletters

Freesletters kunnen worden gemaakt van verschillende materialen. De goedkoopste variant is geschuimd pvc. Deze kunt u bestellen in diverse kleuren.

Een iets luxere uitstraling krijgen de letters wanneer we  ze frezen worden uit acrylaat. Acrylaat is ook verkrijgbaar in verschillende (hoogglans) kleuren en heeft een langere duurzaamheid.

Tot slot kunnen we ook letters frezen uit aluminium sandwichpaneel, bijvoorbeeld voor een rvs look. We kunnen de freesletters zelfs voorzien van een print of folie. Zo kunt u kiezen voor letters volledig in uw huisstijl.

IMG-20150818-WA0003

Vraag offerte aan