Stickers

Stickers zijn te bestellen in vrijwel elk formaat, van groot tot klein en met de opdruk en in de vorm die u graag wil. Een tijdelijke, promotionele stickers of langdurig gebruik, verwijderbaar of juist niet, voor elk toepassing hebben wij een oplossing

Stickers in allerlei soorten en formaten

Stickers zijn te bestellen in allerlei soorten en maten en met de opdruk die u wenst.
We printen al onze stickers in full colour (CMYK) waarna ze in vorm worden gesneden met onze snijplotter. Hierdoor is het mogelijk om de stickers in elke gewenste vorm te snijden. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een stickervel te creëren wanneer het gaat om een groot aantal kleine stickertjes. Hierdoor zijn de stickers netter op te bergen en makkelijk te hanteren.

Promotie of permanent

Voor elke toepassing hebben wij een materiaalsoort. Is het een tijdelijke, promotionele sticker dan printen wij deze voor u op een afneembare cq removable vinyl. Deze is na verloop van de actie makkelijk te verwijderen zonder lijmresten achter te laten. Het tegenovergestelde kan natuurlijk ook. Hiervoor gebruiken we een permanent hechtende sticker. De hechting van deze sticker is sterker waardoor de sticker voor langere tijd kan blijven zitten en minder gevoelig is voor loskomende randen.

Extra sterke hechting

Zorgt de ondergrond voor een minder goede hechting dan is er de Supertack vinyl met een extra sterke belijming. En wilt u er heel zeker van zijn dat de sticker niet te verwijderen is dan raden we de Ultra destructable vinyl aan. Bij het lospeuteren van deze sticker zal het materiaal stukje bij stukje afbrokkelen.

Airtex wandbekleding

Met Airtex wandbekleding is het mogelijk om uw kantoor, entree of vergaderruimte een heel andere sfeer te geven. Airtex fotobehang is een mat polyesterdoek dat full colour kan worden bedrukt met uw foto. De print kan naadloos op uw wand worden gemonteerd. Het is krasvast en waterafstotend. Hierdoor is de print makkelijk schoon te houden. Doordat het UV licht bestendig is kan de print voor lange tijd blijven zitten. Maar mocht u toch eens willen afwisselen dan is deze makkelijk weer te verwijderen.

Vraag offerte aan