Textiel

Personaliseer kleding, tassen, paraplu's en meer door middel van textieldruk.

Flex transfer

Bij het personaliseren van kleding, zoals bij sportkleding, of bij kleine aantallen wordt er vaak gebruik gemaakt van flex-transfer druk. Hierbij wordt de bedrukking per kleur uitgesneden uit speciale transferfolie en op de kleding geperst. De bedrukking bestaat voornamelijk uit 1 of 2 kleuren. Doordat er gebruik wordt gemaakt van folie is de keuze in kleuren beperkt.

Digitale transfer

Wanneer u meerdere kleuren in uw bedrukking wilt of u wilt dicht bij uw huisstijl kleuren blijven dan is digitale transfer mogelijk. Bij een digitale transfer wordt uw logo eerst digitaal geprint op een transfer. Zo kunnen we met meerdere kleuren te werken en kunt u de kleur bepalen. Ook bij deze techniek wordt de print op de kleding geperst.

Zeefdruk

Zeefdruk is interessant als u grote aantallen bedrukt textiel wilt bestellen. Per kleur maken wij een zeef waarmee de inkt op het textiel wordt aangebracht. Zeefdruk is alleen geschikt voor vlakke toepassingen zoals kleding of tassen. Ook hier kunt u kiezen voor 1 of meerdere kleuren (ook full colour). Bovendien is het mogelijk om in pms kleur te laten drukken.

MODERE ONE

Vraag offerte aan