Dit Reclame staat voor XXL signing

Nieuwsgierig? Loop gerust eens binnen of bel of mail ons voor de mogelijkheden.

Van stickers tot autobelettering

Dit Reclame staat voor XXL signing. XXL in formaat maar ook in mogelijkheden. Voor al uw reclame toepassingen kunt u bij ons terecht. Of het nu gaat om een complete gevelbelettering of om een paar stickers, een autobelettering of een XL reclamebord of spandoek langs de weg, Dit is wat we doen!

Nieuwsgierig? Loop gerust eens binnen of bel of mail ons voor de mogelijkheden.

Hoe zijn we begonnen?

Dit Reclame is van start gegaan in januari 2015. Nadat Dorus Hexspoor een paar jaar als zzp-er heeft gewerkt onder de naam Hexspoor Belettering werd het tijd om de volgende stap te nemen. Al geruime tijd werkte hij regelmatig samen met Q-Promotions. In 2014 is besloten deze samenwerking om te zetten in een nieuwe bv voor XXL signing, waarbij Dorus Hexspoor met zijn expertise en ervaring nu de mogelijkheid heeft nog meer uit te breiden. Met een nieuw kantoor, aparte printer ruimte en eigen afwerking mogelijkheden is alles aanwezig om de print en signing opdrachten zelfstandig uit te voeren.

In het 1e kwartaal van 2015 hebben wij onze merknaam veranderd van Virgin Balloon Flights in Sky Ballonvaarten. Voor de signing en belettering van onze auto’s, trailers, reclameborden op het terrein en de manden van onze luchtballonnen hebben we gekozen voor DIT Reclame. We hebben zeer prettig samengewerkt met DIT Reclame. DIT Reclame begreep wat we wilden, kwam met goede vormgeving voor de signing en belettering en deed dit snel en voor een goede prijs. Wij bevelen DIT Reclame dan ook met veel plezier en vertrouwen aan.

Bram van Loosbroek

Sky Ballonvaarten

Wij hebben bedrijfsmatig zaken gedaan met Dit Reclame wat ons enorm is bevallen, een goede start voor een langdurige samenwerking. Dit Reclame is een jong en fris bedrijf die streven naar het ideale zowel kijkend naar het eindproduct maar zeer zeker ook in het tussentijdse project.

Flexibel, meedenkend, snelle leveringen en nette afwerking zijn natuurlijk de standaard sleutelwoorden voor een ondernemer, maar Dit Reclame heeft ze in onze samenwerking ook echt toegepast…!

Tot de volgende klus!

Ron Adriaensen

BouwenMet Ron Adriaensen

Sinds de start van het bedrijf kunnen wij bij DIT Reclame terecht voor het printen van diverse stickers, het bedrukken van kleding en het maken van klein formaat spandoeken. Daarnaast is DIT Reclame onze vaste partner voor montage klussen. Zo maken wij gebruik van de diensten autobelettering, raambelettering en gevelaankleding. DIT Reclame heeft verstand van zaken is daarom een prettige partner in signing voor Q-Promotions.

Tommy Grein

Q-promotions